STELLAR DIVISION

STELLAR DIVISION

Sport en seks zoals ze zijn verbonden

Sexologen bevestigen: het opgeleide lichaam is sexy. Sport maakt je naar buiten toe aantrekkelijk. Reclame kan de behoefte aan dun of integendeel overtuigen, in de aantrekkelijkheid van de Pyshek, maar instinct zal alles op plaatsen plaatsen. Elk mannetje als hij het niet weet, het voelt dat het extra vrouwelijke gewicht, evenals echter, en het tekort aan massa, conceptie en bevalling voorkomt. Dat is de reden waarom mannen de voorkeur geven aan slanke meisjes met ernstige bochten op de juiste plaatsen. Seksuele aantrekkingskracht, ongeacht hoe cool, is het natuurprogramma, gericht op het resultaat. Maar we begrijpen dat seksuele aantrekkingskracht en seksuele voldoening ver van hetzelfde zijn. Mannen willen je misschien, maar het garandeert niet dat je mijn hele leven gelukkig zult zijn of op zijn minst een orgasme krijgt vandaag. Zal de sport en gevoeligheid je persoonlijk toevoegen? Laten we achterhalen.

Krachttraining

Voor het leven: vermogensbelastingen verhogen het niveau van testosteron in het lichaam – dit is een algemeen erkend feit. Testosteron is op zijn beurt cialis kopen verantwoordelijk voor het libido niet alleen bij mannen, maar ook bij vrouwen: het oude oostelijke geloof over de hyperseksualiteit van meisjes met de snor – niet zonder stijve graan. Dus het lijkt, een barbell in handen – en vooruit, voor een romantische datum. Maar niet alles is zo eenvoudig!

“Vrouwen mogen niet worden opgeheven in de zwaartekracht – ik ben zeker Yuri Proköpenko, een seksuoloog en seksopatholoog. – Dergelijke oefeningen kunnen leiden tot bloed bloed in een klein bekken, waaronder in de geslachtsorganen, en zelfs tot mogenloze is sildenafil gevaarlijk ontsteking. Het is onwaarschijnlijk dat het de sensaties tijdens seks zal verbeteren “.

Power Load moet gelijkmatig worden verdeeld over alle spiergroepen en voornamelijk verminderen om met het gewicht van hun lichaam te werken. Zal deze dynamische of statische belastingen – een kwestie van smaak. Maar in elk geval, Murad Kamalov, aan.M.N., Specialist in handmatige en body-georiënteerde therapie, deskundige “ecologie van het hersenen” -project, beveelt aan om speciale aandacht te besteden aan de training van de buikpers, “omdat, zoals ze in het oosten zeggen, het hier is dat de chakra die verantwoordelijk is voor seksergie “. Als je naar dingen praktisch kijkt, kun je de opgeleide pers je snel en prachtig de houdingen veranderen zonder eenheid te verliezen met je geliefde.

Voor vandaag: hoogstwaarschijnlijk merkte je ook: na de training is het niet genoeg seks – het lichaam heeft al genoeg sterke sensaties.

Aërobe ladingen

Voor het leven: de meesten van ons moet je verlangen om een ​​orgasme te krijgen. Soms is Anhorhasmia niets anders dan een gebrek aan uithoudingsvermogen: de adem wordt eerder geslagen dan je ten minste de fase van het plateau bereikt. Daarom is het noodzakelijk om sexy marathes op de loopband te bereiden. “Seks vereist energieverbruik”, zegt Murad Kamalov, – en de persoon moet het bestand zijn. Cardiografie wordt bestudeerd wanneer u binnen een paar minuten kunt weerstaan ​​een hoge belasting op de schepen “.

Op diepste niveau zijn de voordelen van cardionloads gestapeld in zo’n logische keten: zodat seks van hoge kwaliteit, een hoog niveau van opwinding en een goede bevochtiging van genitale organen is. Dit vereist tijdig en voldoende bloedbloei in bepaalde zones. Voor een goede bloedstroom, heb je een goede toon van alle schepen nodig. Maar het wordt net verzekerd door gewone cardiovasculaire.

Vandaag: een enkele run zal het niveau van endorfines in het bloed verhogen – een goed humeur is gegarandeerd. Transformeer vreugde naar seks, partner zal het zeker waarderen! Ja, en in zo’n voorverwarmde staat voor opwinding en om orgasme te bereiken, heeft hij minder tijd nodig dan normaal.

Geest lichaam

Voor het leven: vanzelf, flexibiliteit en het vermogen om zich te ontwikkelen in de meest ondenkbare pose geeft je al veel voordelen in seks. Ademhalingscontrole, buikademhaling, traag gestimuleerde en soepele oefening helpt het niveau van cortisol in het bloed te verminderen, namelijk hij onderdrukt uw libido. Nu zal er geen zijn! Bovendien voorkomen yoga en pilates congestieve verschijnselen in de organen van een klein bekken en verhogen de spiergevoeligheid. Dit alles maakt je vatbaarder voor liefhebbers, wat betekent dat meer seksuele.

Voor vandaag: Yoga en Pilates nemen niet meer energie dan je klaar bent om op te geven, onverminderd aan libido. Daarom kunt u met een gymnastiek kleed onmiddellijk naar bed gaan: u wordt verwarmd en al geconfigureerd op seks door alle chakra’s.

Vombildling

Voor het leven: het zou vreemd zijn, alle spieren trainen, de belangrijkste vergeten. “In de Middeleeuwen in China is de capaciteit van een belangrijk persoon eenvoudig gecontroleerd,” zegt Kirill Lysenko, de Sexo Sex Selection Director.Ru. – ondergedompeld jade bal op een draad in de vagina-schoonheid – en eruit getrokken. Hoe langer het het onderwerp op zichzelf zal houden – hoe vaardiger concubinaat. En als de draad breekt, dan alles: voor u de toekomstige favoriet van de keizer! En terwijl in andere landen, gingen vrouwen naar het verbranden van uitbraken en stopten de paarden op de race, de Chinese dames vonden gladde steentjes en bereid voor het felbegeerde examen. “.

Tegenwoordig, oefeningen voor de spieren van de bekkenbodem weer in de mode. Nu zorgt meisjes echter meer over hun plezier: hoe sterker je kunt “knuffelen” wat binnenin, hoe sterker de stimulatie van je Point G en zijn omgeving zal zijn. TRUE, om draden van de vagina te scheuren – het is net als een rij tot acht seconden: eervol, maar in het leven is het niet van toepassing. De overtraining van spieren vermindert hun gevoeligheid. Man, natuurlijk, verrassing, maar je zult het geen bonussen geven.

Voor vandaag: overweeg altijd dat de training van intieme spieren kan eindigen met een orgasme. Vervolgens hangt het allemaal af van je seksuele grondwet: klaar om een ​​deel van plezier te krijgen – nu van een man?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *